MENU

OVER ONS

Hi, wij zijn Esther en Pascal en wonen samen met ons prachtige dochtertje Vajènn in Noord- Brabant. Doordeweeks werkt Esther als Intern begeleider op het VSO en Pascal als Bevelvoerder Brandweer bij Defensie. In de avonduren en in het weekend hebben wij een eigen sportschool waar crosstrainingen wordt gegeven.
In onze vrije tijd houden wij ervan om zoveel mogelijk herinneringen te maken en deze vast te leggen door middel van foto's. Niet alleen de ontwikkeling van Vajènn wordt vastgelegd, maar ook uitstapjes, familiemomentjes en uiteraard onze vakanties. Onze herinneringen worden gebundeld in fotoboeken, inclusief tekst en uitleg over wat we gedaan en gezien hebben, zodat we deze altijd terug kunnen kijken. Een echte aanrader voor iedereen!
Wij hebben een grote passie voor reizen en zien het liefst zoveel mogelijk van de wereld, rondreizen is hierbij ons favoriet. In de (4) jaren dat wij samen zijn, hebben we reizen gemaakt naar o.a. Dubai, Bali, Parijs, IJsland, Florida, California, Boedapest, Qatar en Londen. Onze kleine meid is dus nu al een echte wereldreiziger!

De gezinfoto's die gebruikt zijn op deze website zijn gemaakt door de getalenteerde Salted Photography.

LET'S GO ON AN ADVENTURE!

Let me show you the world, nature and familiar places like you’ve never seen them before! You’ll soon realize that it only takes to stop, watch and listen.

NEXT DESTINATIONS

MANDY & BRYAN

Onwijs bedankt voor jullie tips voor onze reis naar Dubai. We hebben onwijs genoten en alle mooie en bijzondere plekjes bezocht die jullie ons hebben aangeraden! Esther weet waar ze het over heeft en heeft ook ontzettend goed met ons meegedacht qua dagindeling wat wij konden doen met onze eerste reis als gezinnetje. Bedankt lieve Esther!

01
02

KIM & JEROEN

Onze reis naar Dubai was een geweldige eerste kennismaking met het Midden-Oosten. Superfijn dat je met ons wilde meedenken over onze trip. Een bezoek aan het Dubai Aquarium en de jeepsafari in het Dubai Desert Conservation Reserve waren wat ons betreft de absolute hoogtepunten. We gaan zeker nog een keer terug om ook Abu Dhabi en Al Ain te bezoeken; dat zat er vanwege het coronavirus nu even niet in.

02
02
CLOSE