MENU

OVER ONS

Hi, wij zijn Esther en Pascal en wonen samen met onze prachtige dochters Vajènn en Summer in Noord- Brabant. Doordeweeks werkt Esther als docent in het VSO en Pascal als brandweerinstructeur bij Defensie. In de avonduren en in het weekend hebben wij een eigen sportschool waar crosstrainingen worden gegeven.

In onze vrije tijd houden wij ervan om zoveel mogelijk herinneringen te maken en deze vast te leggen door middel van foto's. Niet alleen de ontwikkeling van Vajènn en Summer worden vastgelegd, maar ook uitstapjes, familiemomentjes en uiteraard onze vakanties. Onze herinneringen worden gebundeld in fotoboeken, inclusief tekst en uitleg over wat we gedaan en gezien hebben, zodat we deze altijd terug kunnen kijken. Een echte aanrader voor iedereen!

Wij hebben een grote passie voor reizen en zien het liefst zoveel mogelijk van de wereld, rondreizen is hierbij ons favoriet. In de (6) jaren dat wij samen zijn, hebben we reizen gemaakt naar o.a. Dubai, Bali, Parijs, IJsland, Florida, California, Boedapest, Qatar, Londen, Jordanië en Zakynthos. Onze meiden zijn dus nu al echte wereldreizigers! 

LET'S GO ON AN ADVENTURE!

Let me show you the world, nature and familiar places like you’ve never seen them before! You’ll soon realize that it only takes to stop, watch and listen.

NEXT DESTINATIONS

MANDY & BRYAN

Onwijs bedankt voor jullie tips voor onze reis naar Dubai. We hebben onwijs genoten en alle mooie en bijzondere plekjes bezocht die jullie ons hebben aangeraden! Esther weet waar ze het over heeft en heeft ook ontzettend goed met ons meegedacht qua dagindeling wat wij konden doen met onze eerste reis als gezinnetje. Bedankt lieve Esther!

01
02

KIM & JEROEN

Onze reis naar Dubai was een geweldige eerste kennismaking met het Midden-Oosten. Superfijn dat je met ons wilde meedenken over onze trip. Een bezoek aan het Dubai Aquarium en de jeepsafari in het Dubai Desert Conservation Reserve waren wat ons betreft de absolute hoogtepunten. We gaan zeker nog een keer terug om ook Abu Dhabi en Al Ain te bezoeken; dat zat er vanwege het coronavirus nu even niet in.

02
02
CLOSE