Over ons

Hi, wij zijn Esther en Pascal en wonen samen met ons prachtige dochtertje Vajènn (2Y) in Brabant. Doordeweeks werkt Esther als Intern begeleider op het VSO en Pascal als Bevelvoerder Brandweer bij Defensie. In de avonduren en in het weekend hebben wij een eigen sportschool waar crosstrainingen wordt gegeven.

In onze vrije tijd houden wij ervan om zoveel mogelijk herinneringen te maken en deze vast te leggen door middel van foto’s. Niet alleen de ontwikkeling van Vajènn wordt vastgelegd, maar ook uitstapjes, familiemomentjes en uiteraard onze vakanties. Onze herinneringen worden gebundeld in fotoboeken, inclusief tekst en uitleg over wat we gedaan en gezien hebben, zodat we deze altijd terug kunnen kijken. Een echte aanrader voor iedereen!

Wij hebben een grote passie voor reizen en zien het liefst zoveel mogelijk van de wereld, rondreizen is hierbij ons favoriet. In de (3) jaren dat wij samen zijn, hebben we reizen gemaakt naar o.a. Dubai, Bali, Parijs, IJsland, Florida, California, Ibiza, Boedapest, Qatar en Londen. Onze kleine meid is dus nu al een echte wereldreiziger! 

Share