MENU

Voor de derde keer zijn wij nu in Dubai. We zijn al eens in februari en april geweest en verblijven nu tijdens het hoogseizoen (juli) hier. In een week kun je al heel veel zien en doen in Dubai. Echter verblijven wij ditmaal drie weken in en rondom Dubai en doen wij ook echt rustig aan. Aangezien wij de meeste bezienswaardigheden al hebben gezien, richten wij ons nu voornamelijk op het ontdekken van fijne verblijven hier. Onze eerste tip is een verblijf bij Lapita Dubai Hotel and Resorts.

Het Lapita Dubai Parks and Resort ligt wat dieper in Dubai en is daardoor ook gemakkelijk bereikbaar vanuit Abu Dhabi. Het hotel heeft een Polynesisch thema en is het enige hotel in de grootste pretparkbestemming van het Midden-Oosten en richt zich dan ook met name op de diegene die één van de pretparken (Motiongate, Bollywood, Legoland, Legoland Waterpark of Riverland) willen bezoeken. Afhankelijk van wat voor kamer je kiest, inclusief toegang tot de pretparken of zonder, krijg je tijdens je verblijf bij Lapita nog 25% korting op de tickets voor de pretparken.

De accommodatie beschikt over 504 kamers, suites en villa’s en hebben allemaal een eigen balkon of terras. Wij boekten een deluxe kamer met een kamergrootte van 37 m2. De kamer was van alle gemakken voorzien en was vooral ook erg ruimtelijk en schoon, voor ons erg belangrijk. Vanuit onze kamer hadden we uitzicht over de verschillende zwembaden, wat ervoor zorgde dat Vajènn in de ochtenden erg enthousiast wakker werd: “zwemmen, mama we gaan zwemmen”.

Restaurant & Bar

Lapita heeft diverse eetgelegenheden, waaronder Kalea :het internationale restaurant met een Polynesisch thema, het Pan Asian Restaurant en het informele internationale restaurant aan het zwembad. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de restaurants omdat we het fijn vonden om even buiten de deur te zijn. Wel hebben we genoten van een freaky milkshake, want heerlijk dat die was! Het water smelt alweer in mijn mond….

Kindvriendelijk

Lapita is erg gericht op gezinnen met kinderen. Zo is er een Kidsclub waar de jongere kinderen zich een langere tijd kunnen vermaken en een teenerclub voor de kinderen tussen de 13 en 18 jaar. Je zou er dus voor kunnen kiezen om je kind(eren) hier langere tijd onder te brengen zodat je ook even tijd hebt om zelf te ontspannen bij de Spa of een massage te nemen.

Lapita beschikt over verschillende zwembaden, waaronder een kinderbad en de lazy river. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je hier lekker rustig aan dobberen in een band op het water. Wat erg (positief) opvallend was, was de hoeveelheid lifeguards die bij de zwembaden waren en het gratis zwemmateriaal wat je kon lenen.

Over de service bij Lapita zijn we ook erg te spreken. Het personeel is erg vriendelijk en wil je graag op het gemak stellen en je zo een relaxt mogelijk vakantiegevoel geven. Zo kun je dan ook vanaf elk gebouw opstappen in een buggy (golfkarretje) en vanuit daar rond het park gereden worden of naar de pretparken gebracht worden.

Ben jij na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op https://www.dubaiparksandresorts.com/en/lapita

Voor tips tijdens je vakantie in Dubai, lees dan de blog “Dubai Travel Guide”.

Wil je 10% korting op een verblijf via Booking.com druk dan op deze link: Esther1987

Comments
Add Your Comment

CLOSE