MENU

In januari verbleven wij een nacht in het Petra Bubble Luxotel, gelegen in Wadi Musa vlakbij Little Petra. De overnachting in het Petra Bubble Luxotel alleen al is een unieke ervaring daar je via de Bubbel kunt genieten van het prachtige uitzicht over het gebergte en vanuit je bed de sterrenhemel kunt bewonderen. Er zijn ook maar enkele Bubble Luxotels ter wereld wat het verblijf ook nog eens extra bijzonder maakt.

De Bubbel is onderverdeeld in drie ruimtes: een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer. De woonkamer is voorzien van een koelkast, een koffiezetapparaat en een waterkoker. Tevens hangt er een grote airco/verwarming die afhankelijk van het seizoen gebruikt kan worden. Tijdens ons verblijf waren we enorm blij dat er een verwarming hing die onze bubbel heerlijk opwarmde, maar ook met de warme kleedjes voor op de bank en onze Jordaanse badjas.

De slaapkamer is voorzien van een kingsize bed met twee nachtkastjes en een bankje. Er hangt ook in de slaapkamer een grote airco/verwarming waardoor deze ruimte goed opgewarmd kon worden. Helaas kwamen wij precies op de verkeerde dag aan bij onze Bubbel, het was een regenachtige en bewolkte dag en hierdoor hebben wij helaas niet van de sterrenhemel kunnen genieten. Dit zou onze once in a lifetime ervaring helemaal compleet gemaakt hebben! De bubbel is niet voorzien van een televisie, dit maakt dat je kunt genieten van alle rust en extra veel aandacht hebt voor elkaar.

De badkamer zelf is erg klein en had wat ons betreft wel wat luxer gemogen. Wij realiseren ons dat de ruimte niet erg groot is, maar de badkamer valt in het niets in vergelijking met de rest van de bubbel. Gezien de geringe ruimte hier, is het ons niet gelukt om een foto hiervan te kunnen maken.

Iedere bubbel beschikt over een terras met toegang tot een eigen hot tub. Ondanks de koude temperaturen van 9 ℃ in Wadi Musa weerhield dit ons er niet van om gebruik te maken van onze hot tub. Het water warmt zich op tot 40℃ waardoor je niet in de gaten hebt dat de buitenlucht zo koud is, het enige nadeel is dat het water sneller afkoelt. Vajènn vond het geweldig om te kunnen ‘zwemmen’ en te slapen in een tent en zei meerdere keren dat papa en mama het goed gedaan hadden en wij goed gekozen hadden. Als een kind dat zegt, is het verblijf nog mooier dan het al was.

Restaurant & Bar

Gezien de accommodatie op een ligging ligt waar geen restaurants te vinden zijn, is er bij je verblijf een halpension bij inbegrepen. Het is ook mogelijk om een lunch te bestellen en deze mee te nemen als je Petra gaat verkennen. Het enige wat niet vermeld wordt, is dat drinken niet bij het halfpension inbegrepen is. Qua ontbijt en diner is er voldoende keus en het personeel zorgt ervoor dat je niets tekort komt.

Kindvriendelijk

De accommodatie is vooral gericht op volwassenen, maar vanwege de unieke ervaring in de bubbel en de aanwezigheid van de hot tub kunnen kinderen ook enorm genieten van deze accomodatie.

Comments
Add Your Comment

CLOSE